© 2023 Mattel. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

SCHETEN SPEL

SCHETEN SPEL

SCHETEN SPEL

Kinderen blijven maar giechelen met het Scheten Spel! Guster de Gaswolk heeft last van zijn darmen en staat op knappen! Leg hem in het midden van de tafel en geef iedere speler 3 Scheten kaarten. Als je een Cijferkaart speelt, moet je net zo vaak op Guster drukken als het cijfer op de kaart die je speelt - maar pas op! Gusters scheten zijn allesbehalve stil en zeker niet zonder gevolgen! Als Guster een scheet laat, is het spel voor jou afgelopen! Voor extra speelpret bevat het spel een Sla-beurt-over kaart die Guster naar de volgende speler stuurt en een Keer-om kaart die hem terugstuurt. De speler die als laatste stand houdt zonder door scheten te zijn getroffen, is de winnaar! Inclusief Guster (de elektronische Gaswolk) en 56 Scheten kaarten! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Spelers spelen om beurten hun Scheten kaarten en moeten net zo vaak op Guster drukken als het cijfer op de gespeelde kaarten aangeeft. Als Guster tijdens jouw beurt een scheet laat, is het spel voor jou afgelopen! Met de Sla-beurt-over kaart en Keer-om kaarten kun je het spel een andere wending geven. Inclusief elektronische Guster de Gaswolk en een spel Scheten kaarten! Dat wordt urenlang giechelen met het hele gezin!

Speel je kaart maar pas op voor de scheetjes! Kinderen blijven maar giechelen met dit Scheten Spel! In het Scheten Spel zijn scheetjes de baas! Het begint allemaal met Guster. Hij is een elektronische Gaswolk die last heeft van zijn darmen en op knappen staat! Het Scheten Spel is uren speelpret voor het hele gezin. Spel, punten en winnen
Zet Guster de Gaswolk midden op tafel en geef iedere speler 3 Scheten kaarten. Als je een Cijferkaart speelt, moet je net zo vaak op Guster drukken als het cijfer op de kaart die je speelt - maar pas op! Gusters scheten zijn allesbehalve stil en zeker niet zonder gevolgen! Als Guster een scheet laat, is het spel voor jou afgelopen! Voor extra speelpret bevat het spel een Sla-beurt-over kaart die Guster naar de volgende speler stuurt en een Keer-om kaart die hem terugstuurt. De speler die als laatste stand houdt zonder door scheten te zijn getroffen, is de winnaar! Wat zit er in de doos?
Het Scheten Spel bestaat uit één Guster (de elektronische Gaswolk) en 56 Scheten kaarten. Dit spel is dik lachen - je kunt meteen gaan spelen! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Aanbevolen leeftijd

+ 5 jaar

  • Gas Out
    Gas Out
  • Gas Out
    Gas Out

Delen met vrienden: