© 2023 Mattel. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Polly Pocket

In 2018 herlanceerde Mattel een van de grootste speelgoedfenomenen uit de jaren ’90 terug naar de speelgoedwinkel: Polly Pocket! Een speelgoedlijn die bestaat uit kleine micropopjes van 2,5 cm en compacte speelsets in de meest uiteenlopende thema’s.

Delen met vrienden:

Polly Pocket

Polly Pocket ®

In 2018 herlanceerde Mattel een van de grootste speelgoedfenomenen uit de jaren ’90 terug naar de speelgoedwinkel: Polly Pocket! Een speelgoedlijn die bestaat uit kleine micropopjes van 2,5 cm en compacte speelsets in de meest uiteenlopende thema’s. Uiteraard werd het hele concept wel in een hedendaags jasje gestopt. De nieuwe mini-speelsets, die de compacts worden genoemd, maken gebruik van een nieuwe stick-technologie, waarbij de popjes in de speelsets blijven plakken. Daarnaast bevat elke compact ook een leuke verrassing.
De thema’s die in de speelgoedlijn voorkomen, komen we ook tegen in de ruime hoeveelheid animatiecontent. Hierbij is ‘Klein maar Moedig’ de steeds terugkerende boodschap. Polly krijgt vaak te horen dat ze ‘te klein’ is om de dingen te doen die ze wil doen. Maar Polly bewijst wat elk kind al weet… dat klein zijn geen beperking is, maar juist haar grootste kracht! Ze beleeft dan ook de grootste avonturen in mini-formaat na een transformatie door haar magische medaillon en de kreet ‘Go Tiny’!

Aanbevolen leeftijd

+ 4 jaar

Website waar te kopen Youtube
Polly Pocket
Polly Pocket