© 2019 Mattel. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

THOMAS & FRIENDS

Thomas is een blauwe locomotief die samen met zijn vrienden op het eiland Sodor woont, waar iedereen hem kent! Thomas staat er bekend als grappenmaker, is erg vriendelijk en bovendien altijd in voor avontuur. De hele dag door rijdt hij over zijn eigen spoorweg, waar hij zijn vrienden Diesel, Percy, Gordon, Henry en alle anderen tegenkomt. En alle locomotieven hebben altijd wel iets leuks te vertellen over hun werk of hun leven. Want soms komen ze voor nogal verrassende dingen te staan...

Delen met vrienden:

THOMAS & FRIENDS

THOMAS & FRIENDS ®

Thomas, de blauwe locomotief nr. 1, is een echte vriend. Thomas en zijn vrienden nodigen kinderen uit om door middel van fantastische verhalen een fantasievolle wereld te verkennen. Met hun treinvriendjes trekken je kinderen op avontuur en ontwikkelen ze hun ontdekkings-, vriendschaps- en samenwerkingsvaardigheden.

Geïnspireerd op de avonturen van Thomas en zijn vrienden uit de boeken of de tv-reeks beleven je kinderen hun eigen verhalen met hun treintjes in de hoofdrollen. Al spelend scherpen ze belangrijke vaardigheden aan, zoals het oplossen van problemen en het omgaan met emoties.

Thomas & Friends Take-N-Play voor speelpret onderweg. Van locomotieven op zakformaat tot speelsets om mee te nemen: Take-N-Play is het perfecte speelgoed voor onderweg. De metalen locomotieven zijn klein en duurzaam - ze zijn perfect voor kleine handjes en ze kunnen mee in jaszak of broekzak! Met de magnetische koppelingen kunnen kinderen op simpele wijze al hun favoriete locomotieven aan elkaar koppelen. De speelsets zijn opvouwbaar en de locomotieven kunnen binnenin de sets worden opgeborgen. Grotere speelsets hebben zelfs een handige draaghendel. Take-N-Play speelgoed bevordert zowel de fysieke, als sociale en creatieve ontwikkeling van uw kind.

Om de avonturen van je kinderen en hun superhelden te herbeleven, kan je ook de avontuurlijke wereld van Trackmaster verkennen: een gamma gemotoriseerde en compatibele locomotieven en uitbreidbare circuits. De Trackmastercollectie kan eenvoudig gemonteerd worden met behulp van de in elkaar passende rails en biedt tal van mogelijkheden om nieuwe verhaaltjes voor Thomas en zijn vrienden te verzinnen. Op het gemotoriseerde Trackmastercircuit kan je machinist in de dop op volle kracht nieuwe avonturen beleven! De stimulerende functies en grote circuits brengen de snelheid en het enthousiasme van Thomas en zijn vrienden naar je woonkamer. En je machinist in de dop bepaalt welke richting ze volgen!

Aanbevolen leeftijd

+ 3 jaar

Website waar te kopen Youtube Apps spelletjes